Workshop Haken

Haken is voor mij een echte passie! Het begon allemaal met het haken van een knuffel voor mijn kinderen. Al gauw kreeg ik de smaak te pakken en groeide dit uit tot een ware passie / een uit de hand gelopen hobby. Omdat ik deze ervaring graag wil delen, ben ik gestart met workshops haken. Iedereen kan hieraan deelnemen, zowel starters als gevorderden, jong en minder jong. Tijdens de workshops leer ik jullie alle kneepjes van het vak, van A tot Z : een patroon lezen, wat is een losse, een vaste, een stokje, een half stokje, enz. Mijn ruime ervaring in het haken heeft mij veel tips & tricks opgeleverd, die hierbij zeker van pas zullen komen.

Iedereen mag zijn eigen haakwerk kiezen: een knuffel, een sjaal, een decoratiestukje, …. Voor de beginners wordt er een starterspakket voorzien met alle benodigdheden ( oa. wol, haakpen, patroon, draad, naald, vulling), waarmee onmiddellijk aan de slag kan gegaan worden. Het is dus niet nodig om eigen materiaal mee te brengen. Er zijn 2 starterspakketten, waaruit gekozen kan worden: een knuffel en een decoratie. Heb je reeds ervaring in het haken, dan breng je je eigen project mee. Indien je uitleg nodig hebt bij of tijdens de uitvoering, dan sta ik graag bij met raad en daad / dan kijken we samen hoe we dit best kunnen aanpakken.

Bassispakketjes bij de Workshop Haken:


Benieuwd/Geïnteresseerd? Inschrijven kan je doen door contact op te nemen via het Contact Formulier. Opgelet: snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

De workshops gaan 1 keer per maand door, telkens op zondag op volgend adres: Zikkastraat 66 in Viane - Moerbeke.

  Kalender 2019-2020 voor de workshop Haken:

 • 22/09/2019
 • 20/10/2019
 • 17/11/2019
 • 15/12/2019
 • 12/01/2020
 • 09/02/2020
 • 08/03/2020
 • 05/04/2020
 • 03/05/2020
 • 31/05/2020
 • 14/06/2020

De Kostprijs voor het deelnemen aan een workshop haken bedraagt 8 euro per workshop.

Inschrijven kan je doen door contact op te nemen via het Contact Formulier


Beurtenkaart zijn strikt persoonlijk.

Je hebt de keuze uit : 5-beurtenkaart: 60 euro (6 maand geldig vanaf eerste gebruik) - 10-beurtenkaart : 110 euro (1 jaar geldig vanaf eerste gebruik) - betalen per les: 13 euro Ik denk dat iedereen hierin wel zijn gading kan vinden.

Inschrijvingen lessen : We blijven werken met een lijst maar vanaf dit seizoen is het alleen nog mogelijk om in te schrijven voor de eerstvolgende 4 lessen. Wanneer je inschrijft verwacht ik ook dat je aanwezig bent. Je kan tot uiterlijk 12u ‘s middags uitschrijven. Indien je dit niet doet ben ik genoodzaakt om je beurt aan te rekenen. We werken namelijk met een reservelijst en de mensen op de lijst moeten ook de mogelijkheid hebben om tijdig hun planning aan te passen zodat ze een vrijgekomen plaats kunnen innemen. Op deze manier krijgt iedereen de kans om de lessen bij te wonen. Ik reken op jullie begrip en vooral jullie fairplay!

Niet opgebruikte beurten worden niet terug betaald!