Workshop Teens & Small Teens

Workshop Teens

De workshop “teens” is bestemd voor tieners vanaf 12 jaar.

De workshops voor “teens” gaan tweewekelijks door op zondagvoormiddag . Kunnen zij niet iedere les aanwezig zijn (bv. door schoolwerk, hobby,…), dan is dit geen probleem. Het is wel aangewezen om minstens 1 keer per maand de les te volgen. De kinderen kunnen/mogen op eigen tempo werken, volgens hun eigen mogelijkheden!

De Teens zorgen zelf voor de stof en de eventuele accessoires en brengen volgende benodigdheden mee naar de les:
  • Naaimachine
  • Stopschaar
  • Klein schaartje
  • Kopspelden
  • Lintmeter

Workshop Small Teens

De workshop “small teens” is gericht op kinderen tussen 10 en 12 jaar.

Samen zoeken we een project uit dat snel en eenvoudig te realiseren is en dat bovendien gedragen kan worden. De kinderen vinden het reuzeleuk om op die manier aan hun vriendjes en familie te tonen wat ze gemaakt hebben!

De lessen “small teens” gaan tweewekelijks door op zondagvoormiddag . Kunnen de kinderen niet iedere les aanwezig zijn (bv. door schoolwerk, hobby,…), dan is dit geen probleem. Het is wel aangewezen om minstens 1 keer per maand de les te volgen. De kinderen kunnen/mogen op eigen tempo werken, volgens hun eigen mogelijkheden!

De kinderen zorgen zelf voor de stof en de eventuele accessoires en brengen volgende benodigdheden mee naar de les:
  • Naaimachine
  • Stopschaar
  • Klein schaartje
  • Kopspelden
  • Lintmeter

Zelf werk ik nauw samen met stoffenwinkel http://www.lavviebbel.be/ waar er heel leuke stofjes verkrijgbaar zijn.

Tarief: 12 euro per workshop van 3 uren.


Beurtenkaart zijn strikt persoonlijk.

Je hebt de keuze uit : 5-beurtenkaart: 60 euro (6 maand geldig vanaf eerste gebruik) - 10-beurtenkaart : 110 euro (1 jaar geldig vanaf eerste gebruik) - betalen per les: 13 euro Ik denk dat iedereen hierin wel zijn gading kan vinden.

Inschrijvingen lessen : We blijven werken met een lijst maar vanaf dit seizoen is het alleen nog mogelijk om in te schrijven voor de eerstvolgende 4 lessen. Wanneer je inschrijft verwacht ik ook dat je aanwezig bent. Je kan tot uiterlijk 12u ‘s middags uitschrijven. Indien je dit niet doet ben ik genoodzaakt om je beurt aan te rekenen. We werken namelijk met een reservelijst en de mensen op de lijst moeten ook de mogelijkheid hebben om tijdig hun planning aan te passen zodat ze een vrijgekomen plaats kunnen innemen. Op deze manier krijgt iedereen de kans om de lessen bij te wonen. Ik reken op jullie begrip en vooral jullie fairplay!

Niet opgebruikte beurten worden niet terug betaald!